Mig finner ingen

November 27th, 2009

Halloweenlayout

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Jag gjorde en LO till brunsons halloweentävling för några veckor sedan, nu kan jag visa den i bloggen!

Fotot är målat med akrylfärger (en teknik jag använt mig av förut och gillar mycket) för att få bort en trist vardagsrumsbakgrund och även stämplat.

Tinto_brunsons

November 27th, 2009

Bingotävling

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Ett nytt utmaningsbidrag för fruarna lilja har jag knåpat ihop!  Jag valde att altra en tändsticksask med min bingorad: 3. band, stämpel, text, knappar. Det kändes lite kul att inte göra någonting juligt denna gång :)

fruarna lilja

November 15th, 2009

Julkort utan tomtar, äntligen klart!

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Shiiiit vilken stressig men angenäm pysselkväll det blev nu. Hade bestämt mig för att tillbringa kvällen med Fruarna Liljas roliga utmaning; ett julkort utan tomtar skulle produceras. Har bråkat med mitt 3d-lack i tjugo minuter, det hade torkat igen å det grövsta, och efter det var edge scrapern spårlöst försvunnen. “Om jag blundar så hörs jag inte” var mitt önsketänkande motto när jag tog fram verktygen och hamrade hål till god jul- biljetten..och så vidare. Men jag är nöjd med slutresultatet!

Det röda med kedjor till vänster är egentligen ett örhänge. Jag gjorde en öggla av kroken och fäste innanför bradsbenen. Det söta snögubbemotivet är ritat av älsklingen Lina. Som vanligt ber jag om ursäkt för fotokvalitén och hoppas på en kamera av tomten. Natti!

tinto_COM-2

November 15th, 2009

Cards of Maria

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Jag har gjort ett bidrag till Cards of Marias skisstävling för november.

tinto_COM

November 9th, 2009

Höstrelaterat!

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Nu är det ju inte direkt höst längre häruppe.. men lite höstiga kort kan jag bjussa på!

Mammas svärmor fyllde 60 och detta kort gjorde jag till henne förra veckan:

tintokort

Sedan har jag varit med i en höstkortswap på pyssel.net! Eftersom jag som sagt inte har någon annan kamera än mobiltelefonen (och då blir

det så fina bilder som på kortet ovan…) så stjäl jag helt enkelt mottagarnas (knin och zoul) bilder på korten jag skickade till dem! :D

Tintotillknin

tintotillzoul-1

November 9th, 2009

Från året som gått..

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Ja, jag försvann ju ett tag. Nästan ett år *s. Men nu är jag tillbaka, alive and kickin´! Har separerat och sådär men börjat hitta tillbaka

till mig själv och vad jag vill. Nu skall jag iaf visa ett urval av det jag faktiskt ändå pysslat! ATC:er och presenter får ni inte se tyvärr ;)

Detta BIA-bundna kort/minialbum är till exet som fyllde år för en månad sedan:

tillbias

Första kortet jag gjorde 2009, till min mormor som fyllde år och hade köpt ett hus.

Hennes favoritfärger är blått och rött, så självklart blev kortet de färgerna:

DSC00064

Sedan fick jag en helt annan beställning, till en kille som fyllde 40, och det var kanske de konstigaste önskemålen jag hittills fått :grin:

Kortet skulle vara: blått för chelsea, rött för kommunismen, svart för ångesten. Inuti skulle finnas ett citat av Ranelid och gärna

skulle hammaren och skäran finnas med på kortet… sagt och gjort! Skar ut h&s i svart chipboard och lackade ett par varv, blev rätt bra till slut!

jojje40

November 9th, 2009

Cybercroppen

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Den här utmaningen kunde jag inte motstå:
“På hösten vissnar blommorna ner och kvar blir bara blad i alla dess färger. Skapa något (Kort/LO/Altrat) UTAN blommor, inte ens blommor på mönstrat papper är tillåtet. Bara blad i alla dess färger får vara med.”
Jag tyckte jag kom på en väldigt käck idé till utförandet. Jag köpte ICA’s ekologiska växtnäring och altrade den, till en tjej med inte så gröna fingrar ;)

mittbidragblommor

Bilden är tagen med mobilkameran *snark* men det går ju att se i alla fall!