Mig finner ingen

December 4th, 2011

Ett till julkort!

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Jag hittade den här utmaningen hos ett julkort i veckan, man skulle komma med en utmaningsidé för nästa år samt lifta ett valfritt julkort från bloggen!

Jag hittade tre favoritkort som jag velade mellan jättelänge, men slutligen valde jag att lifta det här kortet av Lena.

Min tolkning kommer här. Kortet är öppningsbart, och jag har gjort bakgrunden med akrylfärg. Det är alltså inga mönsterpapper eller annan cardstock än själva kortbasen på kortet, och det är även mitt förslag till julkortsutmaning.

Alla som kände mig på gymnasiet vet att kombinationen svart/rosa är något av en soft spot hos mig så jag valde den till det här kortet. Nostalgi! Nu när jag tänker efter kanske det räcker med att se mitt kök för att ana min (kanske inte så hemliga trots allt) svaghet ;D

December 1st, 2011

Ett färgglatt julkort!

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Till Scrapgalens adventsutmaning del 2 var uppgiften ett kort eller en LO med en del av en julsång på.

Efter långt googlande och sjungande ;) av julsånger bestämde jag mig för den jag ändå tycker är sötast, och eftersom det räckte med en del av sången tog jag såklart den sötaste delen av den sötaste sången!

Kortet går i orange/turkosblått, vitt, silver och lite grönt. Ville göra ett julkort i lite annorlunda färger!

Jag har strösslat och gnidit in spetsen i turkos, läcker sugar coating. Även motivet fick lite glitter eftersom de givetvis står och sjunger en rimfrostig dag där det virvlar lite snö.