Mig finner ingen

November 27th, 2011

En liten butik, Tibet-LO

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

En liten butik i Mörrum hade en skiss som jag gillade väldigt mycket i sin novembertävling. Enda kravet förutom skissen var att använda embossing.

Jag valde att scrappa Tibet, och utan att säga för mycket är jag väldigt glad över att jag gjorde det.

Titeln är grungeboardbokstäver infärgade med distress stains (peeled paint & forest moss) – “Little” och hjärtat är också målade med crackle paint. Jag har embossat med ranger puffs för att bibehålla vintagelooken. Bakgrundspappret är egentligen 3 papper, det syns kanske bara om man letar, och så har jag utökat bakgrunden med lite rubons över för att få papprena att smälta ihop mer motivmässigt, medan jag ruggat upp kanterna för att framhäva lagrena.

One Response to ' En liten butik, Tibet-LO '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' En liten butik, Tibet-LO '.

  1. Sara said,

    on November 27th, 2011 at 14:32

    Oerhört vacker layout med finaste Tibet ?

Leave a reply