Mig finner ingen

November 29th, 2011

Creative girl

Posted by Tinto Noir in Uncategorized

Okej, lyssna här då, på Scrapgalens roliga, teknikiga novembertävling!

Ni ska skapa er egna bakgrund av ett vitt cardstock, inte använda några mönstrade papper och  använda max 10 st. dekorationer (utöver titelbokstäver och ev. journaling).

Jag har gjort min LO i så många steg att det har tagit ett par veckor med alla olika torktider och saker som kommit i vägen, men nu är den fotad och klar äntligen! :D Det är förresten kul med

“långtidsprojekt”!

Bakgrunden är, i enlighet med uppgiften, från början en helt vanlig vit CS. Den har målats ett par lager med gesso/vit akryl/grundfärg och skrapats med lite olika verktyg. Dagen efter skulpterade jag lite med modelling paste. Tålamod!

Efter det har jag färgat in med olika saker. Första lagret är distress ink som gnuggats in i modelling paste cirklarna med lite glitter och perfect pearls. Sedan har jag droppat ink som fått rinna ner längst pappret medan jag vridit det så att “strålen” har runnit i den mönster jag velat, långa blomstjälkar som snurrats längst ner.

Innan det torkat helt (med lite hjälp av fönen också) har jag sprayat på massor av vatten runt “moddeling paste-blommorna” så att det flöt ut. Inkade dessutom kanterna rejält med vatten och bläck så att jag kunde riva av pappret. Gillar effekten man får när man river blött papper. Sen var första delen av bakgrunden klart. Efter det torkat och legat lite i press under ett dygn (tunga lag- och juridikböcker kommer in handy ibland!) har jag foamstämplat mönster med olika akrylfärger i nedre kanten.

Man fick ha 10 dekorationer max, jag har använt åtta olika löv utstansade från boksidor som är infärgade med distress stains, en brad och ett frimärke.

Fotona är ihopmonterade och den fantastiska, stora, ljuvligt kreativa stämpeln är min nya kärlek, den inspirerade hela layouten!  Titelbokstäverna är infärgad grungeboard och crackle paint.

Har målat med både distresser, pro markers och copic ciao, jag kan ju aldrig välja och gillar verkligen att blanda så det gör jag nästan alltid. Klänningen är paper piecad. Har gjort mönstret med Multi medium och resist-teknik (dotsen gjorde jag med hjälp av punchinella och distressdynor).

 

10 Responses to ' Creative girl '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Creative girl '.

 1. Jane Larsson said,

  on November 30th, 2011 at 00:52

  HJÄLP vilken härligt kreativ och läcker LO!!!

 2. Lillnettan said,

  on November 30th, 2011 at 07:34

  Hej Tinto! Vi älskade din känsloladdade LO på lilla Tibet och valde dig till vinnare för En liten butiks månadstävling – kika in i bloggen så får du se hur du ska göra för att få din vinst. Grattis!! <3

  /Inspiratör Anneth

 3. Muffin said,

  on November 30th, 2011 at 08:40

  Sååå läckert, underbara färger!!

 4. AnnaB said,

  on December 1st, 2011 at 12:30

  Jättehärlig layout….!

 5. cattis said,

  on December 2nd, 2011 at 21:55

  Superläcker!!! WOW!!

 6. Evelina said,

  on December 3rd, 2011 at 10:13

  helt fucking azåm!

 7. Mikaela said,

  on December 5th, 2011 at 23:00

  ohhh va läckert! störtsköna färger! o tack för alla dina urgoa kommentarer. jag blir alltid så gla när du lämnat avtryck! :D

 8. maxell said,

  on December 7th, 2011 at 19:14

  Gumman! Va härligt att du kladdar å geggar du med! Det känns som en sak som tilltalar dig. ;) Självklart underbart resultat.

  Tålamod ja. Å fönen är superbra att skarva med mellan varven eller snarare mellan alla lager. hehe

 9. Ullkika said,

  on January 12th, 2012 at 23:58

  Mums! vilken häftig Lo… nu blev jag sugen på att sätta tänderna i en ny Lo, meen kl.är ju 23.57 piip! nåja! får göra det imorgon. Tack för inspirationen!!


 10. on October 21st, 2012 at 08:03

  Supersnygg layout! Härliga färger!

Leave a reply